O nama

Poštovane pacijentice,

Specijalistička ginekološka ordinacija dr. Miroslava Furdeka djeluje od 1994. godine, a u sadašnjem timskom sastavu od 1998. U ugodnom ambijentu provodimo sve bitne dijagnostičke postupke, terapijske tretmane i preventivnu intervenciju te na taj način pružamo potpunu ginekološku zaštitu ženama u svim životnim fazama. Žene zaslužuju zdravstvenu njegu i tretman na najvišoj razini jer je žensko intimno zdravlje kompleksno i delikatno. U ordinaciji Dr Furdeka posvetili smo se pružanju usluga visoke kvalitete, te svakoj pacijentici pristupamo s velikom pažnjom, nastojeći osigurati pozitivnu i prijateljsku atmosferu za vrijeme posjeta liječniku.

Sample image

Sve pacijentice u radosnom iščekivanju dolaska bebe na svijet, s ponosom obavještavamo da kod nas mogu obaviti takozvani 4D ultrazvuk. Četverodimenzionalni ili “dinamičan” 3D ultrazvuk najnovija je generacija ultrazvučnih aparata vrlo visoke rezolucije i vrlo velikih mogućnosti. Za sada mu je primjena uglavnom u trudnica izmedju 21. i 28. tjedna trudnoće. Analizira morfologiju lica, ekstremiteta, stopala i šaka te prati fiziologiju pokreta i mimiku ploda. Višestruko se povećava vjerojatnost preciznog utvrđivanja abnormalnosti razvoja ploda, osobito u rizičnim trudnoćama, kao i praćenje ponašanja i navika djeteta prije rođenja o čemu se do sada jako malo znalo. Za vrhunski precizan pregled djetetove anatomije i stupnja razvoja više ne morate putovati u neke druge gradove – najmoderniji medicinski aparat ovog profila sada Vam je dostupan u ordinaciji Dr Furdeka..

Stojimo Vam na raspolaganju za sve zdravstvene potrebe vezane za žensko zdravlje i uvijek smo tu za Vas u slučaju hitnosti.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.