Žensko zdravlje

Žena danas ima puno veći teret nego prije. Ona je istovremeno i uspješna poslovna žena – privređuje za obitelj, brižna supruga i majka, a k tome još i savršena domaćica.

Stres koji proizlazi iz balansiranja između različitih životnih uloga je neminovan i svakim danom sve veći. Da bi postigla ravnotežu između životnih izazova, suvremena žena mora svakodnevno odvojiti i vrijeme u kojem će se posvetiti sebi. U tom smislu, zdrav život svakako postaje prioritet.

Briga o zdravlju trebala bi biti dio kulture življenja. Svaka žena u različitim fazama života ima posebne zdravstvene potrebe.Većina žena usvojila je naviku redovitog ginekološkog pregleda i zna mnogo o svom tijelu, ipak, često se postavlja pitanje brine li žena dovoljno o svom intimnom zdravlju.

No, žensko zdravlje je vrlo kompleksno, a izloženo stalnim prijetnjama poput urogenitalnih infekcija, upala rodnice i sl. Prirodna zaštita žene od upale rodnice je vaginalna mikroflora, no svega 30-40% žena ima zdravu vaginalnu floru. .

Posjet ginekološkoj ordinaciji u fokusu je brige žena o vlastitom intimnom zdravlju. Žene trebaju znati kako čuvati svoje intimno zdravlje i kada potražiti stručnu pomoć.

 

U ginekološkoj ordinaciji Dr Furdeka pružamo kompletnu uslugu pregleda i dijagnostike za žene svih životnih dobi te uvijek stojimo na raspolaganju ukoliko Vam je potreban bilo kakav savjet te, naravno, u slučaju bilo kakve hitnosti.

Ova web stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.
Korištenjem web stranice pristajete na uporabu kolačića.